Koronaviruksen leviämisen estämiseksi keskeytämme harjoitukset

12.3.2020

Perumme kaikki taekwondo-harjoitukset, peruskurssin harjoitukset sekä liikuntaleikkikoulun harjoitukset alustavasti 13.5.2020 saakka. Katsotaan miten harjoitukset tulevat jatkumaan tämän jälkeen.

Suomen hallitus on antanut 12.3.2020 suosituksen koronaviruksen leviämisen estämiseksi:" Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa vapaa-ajan toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi. Kansalaisten tulee noudattaa erityistä harkintaa ja varovaisuutta ikääntyneiden ja perussairaiden kanssa asioidessa."

 

Näin ollen perumme kaikki taekwondo-harjoitukset, peruskurssin harjoitukset sekä liikuntaleikkikoulun harjoitukset alustavasti ajanjaksolle 12.3-13.5.2020. Seuraamme suosituksia ja ilmoitamme viimeistään 13.5.2020 miten harjoitukset tulevat jatkumaan tämän jälkeen.

 

Lisäksi otamme käyttöön yleisen suosituksen, että mikäli olet käynyt ulkomailla et tule harjoituksiin ennen kuin kotiinpaluusta on kulunut 14vrk. Tämä astuu voimaa välittömästi ja on voimassa kunnes toisin sanotaan.

 

Toinen itsestään selvä asia on, että et tule harjoituksiin jos sinulla on flunssan oireita. Ennen saliin tuloa peset myös kädet saippualla. 

 

Kevättä kohti, kohta taas treenataan! Pidetään hyvää huolta itsestämme ja läheisistämme. 

 

Seuraava tilannepäivitys treenien jatkumisesta viimeistään 13.5.2020