Kevään 2024 liikuntaleikkikoulun ilmoittautuminen on avattu

13.11.2023

Espoon ITF Taekwon-do järjestämä lasten liikuntaleikkikoulu järjestetään kerran viikossa keskiviikkoisin Tuomarilan koululla osoitteessa Puistotie 13, 02760 Espoo. Ensimmäinen harjoituskerta on keskiviikkona 17.1.2024 klo 18–19.

Liikuntaleikkikoulussa opetetaan taekwon-doa 6-8 vuotiaille lapsille mukautetulla tavalla. Pääpaino opetuksessa on kuitenkin liikunnallisten taitojen kehittämisessä. Opetamme motorisia taitoja, vahvistamme koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Jokaisella tunnilla on oma aiheensa.

Lapsi voi ottaa aikuisen mukaan tunnille harjoittelemaan kanssaan kerran kuussa, ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Harjoituksia ei pidetä hiihtolomalla eikä pääsiäisviikolla. Kevään viimeinen harjoituskerta on keskiviikkona 24.4.2024. Otamme kurssille korkeintaan 10 lasta. Kurssin hinta on 90 €. Ohjaajina toimivat Satu Muurinen ja Ville Mäkinen, jotka molemmat ovat käyneet Valon liikuntaleikkikoulun ohjaajakurssin.

Ilmoittautumiset liikuntaleikkikouluun etusivun lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen satu.muurinen@espoontaekwondo.fi